Ta med din 3-åring til søndagsskolen!

Velkommen til kirka søndag 22 oktober

Til 3 åringer og dere foresatte

Ønsker  dere å  gi barnet  en god ”søndagstradisjon” ?
Som formidler av tro til dine barn er du viktig! Det betyr ikke at du kan eller vet alt, men at dere sammen kan undre dere. Lese og be, og kan hende synge sammen.
Bruke kirken og høytidene. Gjør deg gjerne kjent med nettsidene: www.barnogtro.no og www.iko.no

Bli kjent med søndagsskolen i Birkeland. Søndagskolen er barnas gudstjenestefeiring.
Vanligvis møtes vi i kirken kl.11.00 før vi går ut og får høre bibelfortellinger, synger og leker, og så lager vi litt forskjellig…

SØndag 22 oktober kan du bli litt kjent med søndagsskolen!
Møt opp i kirken kl.10.45,der vil du få en navnelapp. Denne søndagen skal søndagsskolen være med å lage familiegudstjeneste i kirka. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe på trappen - her får alle smake boller, kake, saft og kaffe.

Les hele invitasjonen her: Invitasjon_3_år_2017

PÅMELDING HER!