Kan vi utfordre deg?

Til deg som kommer innom og kanskje går litt beriket hjem igjen. Vil du bli med på LØFT DIAKONI nå i høst?

Kan vi utfordre deg?

Birkeland menighet har opprettet en givertjeneste for å sikre inntekter til diakonstillingen. Etter flere år med underskudd har vi valgt å sette fokus på tema i høst. Målet er å inspirere flere til å bli faste givere.  Vil du være med? Les mer og meld deg på allerede i dag.

Økonomisk støtte til menigheten din er støtte til et arbeid i lokalmiljøet.

Menigheten har mange ulike tilbud fordi det eksisterer en givertjeneste der privatpersoner har sagt ja til å være faste givere med avtalegiro. Takket være disse gavene klarer menigheten å betale halvparten av diakonstillingen og ha ansatt en ungdomsarbeider. Derfor har vi et tilbud til deg som er i sorg og som trenger noen å snakke med. Vi kan takke givere for at frivilligheten blomstrer i kirkens omsorgsarbeid, at vi bygger opp en besøkstjeneste og kan bidra ekstra før jul. Vi kan takke givere for at ungdomsarbeidet blomstrer.

Vil du bli fast giver? Vi trenger deg på laget og nå er det enkelt å melde seg:

• Registrer deg med Bank ID ved å trykke på lenken: https://kirken.profundo.no/birkeland
  • Du kan fylle ut skjema levere det på menighetskontoret.  Du vil da få tilsendt en faktura med KID.  Første gang du betaler denne i nettbanken kan du krysse av for avtalegiro.
  • Vi kan registrere givertjenesten for deg på bakgrunn av skjema. Ta i tilfelle kontakt med oss.

Menighetsrådet har tre satsningsområder for sin periode 2016-19. Vi vil arbeide for at mennesker som søker kirken skal oppleve seg sett og inkludert. Vi vil skape gode møteplasser for barn og ungdom. Vi vil fortsette engasjementet for nytt tilbygg til kirken.

Kontakt administrasjonsleder Eli Heggdal. Tel 55 36 22 81. Epost: eh462@kirken.no

Tusen takk.

Hilsen Birkeland menighetsråd