Salget har startet!

Blir du med og støtter driften av menighetshuset vårt?

Også i år blir det basar på menighetshuset:
FREDAG 17 NOVEMBER kl. 18 er små og store velkommen til livlig kveld med basar og kafe-salg.
Det er mange flotte premier - og de fineste kan du vinne i hovedlotteriet. Allerede nå har salget startet - man kan kjøpe lodd på kontoret, på nabokafeen eller fredagstaco.

Det blir også loddsalg følgede datoer på Nesttun og Meny:

På senteret: 26 og 27 oktober
På Meny Nesttun: 4 og 11 november

Bli med å støtte driften av menighetshuset vårt - huset som rommer mye av menighetsarbeidet vårt. Her møtes barn, tweens og ungdom til klubber og samlinger, Nabokafeen har åpent hver tirsdag, Ys men og St. Georgs Gilde har møter, fredagstaco-gjengen spiser sammen 1 gang i måneden og stadig vekk er det utleie til minnesamvær, dåpsfester og andre lokale arrangementet.
Vi er glad i huset - det begynner å trekke på årene og trenger omsorg og vedlikehold. Den siste tiden har vi hat store utgifter til vedlikehold og oppgradering og vi trenger all den støtten vi kan få!