"ikke bare lett å være ung"

ikke bare lett å være ung

Velkommen til et spennende foredrag med Frode Thuen i Birkeland kirke 15.2. kl. 19.

Hvordan kan tenåringsforeldre hjelpe barn til å takle livets små og store utfordringer?

Frode Thuen er professor i psykologi ved Høgskolen på Vestlandet og en av landets mest profilerte psykologer, blant annet kjent fra sin ukentlige spalte i A-magasinet og utallige intervjuer og medieopptreder om familie og samliv. Han er også en populær foredrags- og kursholder.

Vi gleder oss over at han har sagt ja til å holde et foredrag om et spennende tema og ser fram til en fin kveld. her vil du også møte Søstrene Trætteberg, som er kjent fra revyscener og menigheter, og trubaduren Trygve Eiken opptrer med egne sanger. Så blir det kaffe og kake, med muligheter for en samtale i etterkant av foredraget.

Billett kr 200.

Overskuddet av arrangementet går uavkortet til  inventar og innredning av ungdomslokaler i et nytt tilbygg ved Birkeland kirke.

Billettsalg i døren, kontant, VIPPS eller med bankkort.

Klikk her for å lese mer om innsamlingsprosjektet.