Vil du være med å satse på de unge?

Kan du avse 200 kr i mnd?

Du som har barn og ungdom i huset, eller som er tante eller onkel eller besteforeldre, - hvor mye betyr et trygt og godt ungdomsmiljø for deg?

Birkeland tør å satse og til dette trenger vi hjelp fra DEG! Du kan være med å gjøre en forskjell for ungdomsmiljøet i menigheten vår.

Vi søker seg som kan være med å gi fast og ser verdien av å støtte dette de neste tre årene. Klikk her for å komme til siden der du kan melde deg på.

Birkeland menighet har et stort fokus på barn og unge.

Visste du at gjennomsnittlig 200 ungdommer konfirmerer seg i Birkeland kirke hvert år?

Og vet du at det tilbys ledertrening for de som velger å fortsette med ungdomsarbeid etter konfirmasjonstiden?

I dag har Birkeland 40 frivillige ungdomsledere som bidrar til at barn og unge får et meningsfullt og godt fellesskap gjennom tilbud som Tensing, KRIK, Nattkafe, Nyttårsleir og Tweensklubb.

I barne- og ungdomsarbeidet i Birkeland vil vi arbeide for samhold, vennskap, trosglede og trygghet.

Du skal få rom til å være den du er, og bli møtt der du er i livet.

Birkeland vil skape et meningsfullt og godt oppvekstmiljø for barn og unge.

Birkeland menighet satser på ungdom.

Vi har nå et nytt mål. En 100 % stilling for ungdomsarbeider i Sædalen og en et felles arbeid i ledertrening og leirer. Dette komme i tillegg til den 20 % stillingen som Birkeland allerede har.

Vi trenger flere faste givere og er takknemlig for alle som vil løfte sammen med oss. De som tegner en avtalegiro får rett til skattefradrag for beløp mellom kr. 500 og 24.000.

Spørsmål om givertjeneste kan rettes til administrasjonsleder Eli Heggdal på telefon 55362281 eller epost eh462@kirken.no

Hilsen Birkeland menighetsråd