Utdeling av 4 årsbok

Velkommen på familiegudstjeneste 21. oktober! Meld deg på her.

Birkeland menighet inviterer alle som blir 4 år i høst (juli til desember) sammen med hele familien til en spesiell familiegudstjeneste søndag 21. oktober kl. 11 med utdeling av 4 års-boken.

Meld deg på ved å følge lenken nedenfor, og møt opp i kirken kl. 1045. Ved inngangen inni kirken ligger det navnelapper på de barna som er påmeldt. Denne lappen tar barnet med seg opp til presten når 4 års-boken skal deles ut under gudstjenesten. Meld deg på innen onsdag 17. oktober, så vet vi hvor mange bøker som skal deles ut.

Etter gudstjenesten inviteres dere til en uformell rundtur i kirken, der 4-åringen får bli kjent med kirken sin. Vi blar litt i boken, rusler rundt i kirken for å se på noen kirkeskatter, og avslutter med lystenning. Her er det bare fint om hele familien er med! Deretter blir det litt å spise og drikke på kirkekaffen utenfor kirken.

PÅMELDING HER

Har du spørsmål? Ta kontakt med Gyrid Cecilie Nygaard, gn668@kirken.no, tlf. 55362280.

Trosopplæringstips:

Les i Bibelen!
Barn synes fortellinger er spennende. Sammen med barnet ditt kan du lese fra en barnebibel eller se i bildebøker med fortellinger fra Bibelen. Du trenger ikke forklare alt, eller snakke om hva du selv tror eller ikke.

Å be for barnet og lære barnet å be.
For et barn er det trygt å høre en kjent stemme be. Mange foreldre synger en kveldsbønn sammen med barna sine. Du kan også be Fader vår («Vår Far») eller en kort bønn med dine egne ord. For eksempel på denne måten: «Kjære Gud, takk for ____ (barnets navn), takk for mamma/pappa, takk for ________ (slektninger, venner, dyr, leker og gjenstander barnet er glad i). Velsign oss og bevar oss fra alt ondt. Amen.»

Les mer om trosopplæringen i Birkeland her.